Черновецьким зацікавились музичні продюсери
Леонід Черновецький випустив дебютний відеокліп, який транслюється на муніципальному каналі. Пісню "Сгорая, плачет свеча", на яку Черновецький відзняв відео ще у 1979-му році заспівав радянський артист Аркадій Сєвєрний.
Сюжет кліпу певно націлений пробити на сльозу та закликати киян до соціальної активності: тут тобі й бездомні діти, бомжі, старенькі нещасні бабусі, а також метро, символи миру - голуби, пейзажі Києва.
Продюсер Дмитро Клімашенко готовий взятись за розкрутку київського мера, 57-річного Леоніда Черновецького. Нагадаємо, столичний міський голова найближчим часом збирається випустити свій диск популярних пісень 1980-х. Запевняє, що "співає їх не гірше, ніж виконавці". Черновецький жартує, що заробить на продажу свого диска 1 млрд. дол.. Мер уже двічі привселюдно демонстрував свої вокальні дані: співав пісню "Рідна мати моя" та куплет любовного романсу "Любимая моя". Ним зацікавився музичний продюсер Дмитро Клімашенко.
"У Леоніда Михайловича є слух, нотки він чисто бере, — каже Дмитро Клімашенко. — Правда, зараз співає кожен, хто хоче. Але в київського мера сильна харизма. Я готовий його продюсувати. Думаю, йому слід записати передусім три пісні — "Києве мій", "Рідна мати моя" і, можливо, ще "Смерека".
Клімашенко пропонує Черновецькому також три свої пісні.
"Вони коштуватимуть близько 150 тисяч гривень. Це буде легка танцювальна музика, щоб молоді люди могли ставити пісні Черновецького на дзвінки мобільних телефонів, - продовжує Дмитро. - Обов’язково треба буде додати в текст крилаті фрази нашого мера".
Кошти, виручені від співів Черновецького, продюсер збирається витратити на допомогу киянам.
А ось текст пісні, на яку було змонтовано відео.
"Сгорая, плачут свечи"
Осенней ночью, за окном,
Туман поссорился с дождём.
И беспробудный вечер, и беспробудный вечер.
О чём-то дальнем, неземном,
О чём-то близком и родном,
Сгорая плачут свечи, сгорая плачут свечи.
Казалось, плакать им о чём?
Мы, вообщем, праведно живём.
Но иногда, под вечер, но иногда, под вечер,
Мы вдруг садимся за рояль,
Снимаем с клавишей вуаль,
И зажигаем свечи, и зажигаем свечи!
А свечи плачут за людей;
То тише плачут, то сильней.
И позабыть волшебных дней они не могут, свечи...
И очень важно для меня,
Что не боится воск огня,
И за тебя, и за меня, сгорая плачут свечи.
Сгорая плачут свечи.
Сгорая плачут свечи.
источник УНІАН
Безобразие!